Tags

VOORDEKUNST – Hét crowdfunding platform voor kunstprojecten

Virtuoze kinderen uit Rusland komen naar Amsterdam – Project van het festival Winteravonden aan de Amstel

Project: ‘Op 13-16 december 2014 vindt in het museum Hermitage Amsterdam de tweede editie van het festival Winteravonden aan de Amstel plaats.

Één van de concerten wordt gegeven door 4 jonge begaafde kinderen van de Gnessin Special Music School uit Moskou. Om deze talentjes naar Amsterdam te krijgen hebben WIJ UW STEUN NODIG!

Wat gebeurd er met uw bijdrage?
Met uw bijdrage kunnen we de 4 jonge virtuozen naar Amsterdam halen om de Nederlandse publiek te laten genieten van hun prachtige optreden. Deze bijdrage gebruiken wij voor het bekostigen van vervoer, verblijfplaats en levensmiddelen.

Wat is de Gnessin Special Music School?
Gnessin Special Music School voor getalenteerde kinderen in Moskou vierde in 2011 haar 65stejubileum. Net na de oorlog geopend, bracht het een uniek nieuw concept van muziekonderwijs tot leven. Hierbij worden het leerproces en het muziekcurriculum gecombineerd in de loop van tien jaar. De Gnessin school voor getalenteerde kinderen, die terecht erkend wordt als een van de beste muziekscholen van Rusland, werd de trots van het nationale muziekonderwijs. De school bracht wereldberoemde en uitmuntende musici voort als Alexander Rudin, Alexander Knyazev, Boris Berezovsky, Evgeny Kissin, Konstantin Lifschitz en vele anderen.’

Meer informatie: www.voordekunst.nlwww.winteravondenaandeamstel.nl. zie ook Uitgelicht.