Rotterdam Philharmonic Gergiev Festival 2015

ONLINE RACHMANINOV-CONCOURS

header festival 2015

Persbericht: ‘Het Rotterdam Philharmonic Gergiev Festival viert dit jaar zijn 20ste jaargang met een online Rachmaninov-concours voor amateurorkesten. Graag nodigen we ook uw orkest uit om daaraan deel te nemen, en zo mee te dingen naar de hoofdprijs: een gratis bezoek aan een concert in ons Festival voor de hele muziekvereniging. Het Gergiev Festival staat dit jaar in het teken van de muziek van Sergei Rachmaninov. Helaas schreef hij nooit een werk voor blazers, maar dankzij Willy Hautvast bestaan er van zijn beroemde Prelude in cis ook arrangementen voor harmonie- en fanfareorkest. Dat arrangement is het verplichte werk in ons online Rachmaninov-concours. 

S.Rachmaninov, 1913.Om deel te laten nemen meldt u uw orkest tot 15 mei a.s. schriftelijk aan via info@gergievfestival.nl, onder vermelding van de verenigingsnaam, contactpersoon, postadres en soort orkest (harmonie of fanfare). U krijgt de bladmuziek dan gratis toegestuurd – een cadeautje van het Festival, mede mogelijkheid gemaakt door uitgeverij Bronsheim Music. Tot uiterlijk 26 juni a.s. kunt u de video-opname van uw uitvoering inzenden. Dat kan per wetransfer naar ons mailadres, of door de video op uw Facebook- of YouTube-pagina te plaatsen en ons de link te mailen.’ 

►Meer informatie: www.gergievfestival.nl. ►zie ook Programma Gergiev Festival 2015; RusPrix Award voor Gergiev Festival.

Advertenties