Tags

, ,

Alexey Naumenko, viool & Misha Fomin, piano

A.Naumenko&M.Fomin

26 mei, 14.00 uur, Kerkzaal van de Hermitage Amsterdam. ►Programma: S.Prokofjev. Sonate nr.2 in D voor viool en piano op.94a; P.Tsjaikovski. Méditation uit Souvenir d’un lieu cher op.42; S.Rachmaninov. Romance uit Twee stukken voor viool en piano op.6; I.Stravinsky. Suite Italienne voor viool en piano (selectie). ►Gratis toegankelijk op vertoon van een geldig entreebewijs.

Persbericht: “Sinds 2010 vormt violist Alexey Naumenko een vast duo met pianist Misha Fomin. Hun eerste CD met werken van Schubert is in december 2012 verschenen. Alexey Naumenko studeerde aan het Conservatorium van St.Petersburg, de Nederlandse Strijkkwartet Academie en de Hochschule für Musik Hanns Eisler. In 2000 richtte hij het Atrium Strijkkwartet op. Misha Fomin studeerde aan de Gnessins Muziekacademie in Moskou, de Hochschule für Musik Franz Liszt in Weimar en aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Hij is artistiek leider van de Stichting Mezzo Forte Piano. In december 2012 is naast de nieuwe Schubert CD van het duo ook de zesde CD van Misha Fomin uitgebracht met werken van Chopin.”

►Meer informatie:  www.hermitage.nlwww.mishafomin.comwww.harenensnarenartists.nl. ►zie ook op deze website: Misha Fomin. Pictures at an Exhibition; Sjostakovitsj door Atrium String Quartet en Misha Fomin.