Tags

, ,

Stanislavski en Nemirovitsj-Dantsjenko Muziektheater (Moskou) in Koninklijk Theater Carré (Amsterdam)

‘Jevgeni Onegin’: Orkest, koor en solisten van de Stanislavski en Nemirovitsj-Dantsjenko Muziektheater, Felix Korobov, dirigent, Alexander Titel, regie; solisten: Dmitry Zuev (vr, zo) en Ilya Pavlov (za) als Onegin, Nazhmiddin Mavlyanov (vr, zo) en Sergey Balashov (za) als Lenski, Larisa Andreeva (vr, zo) en Ksenia Dudnikova (za) als Olga, Natalia Petrozhitskaya als Tatjana. 1 februari en 2 februari om 20.00 uur, 3 februari om 14.00 uur. Kaarten: € 6,50- € 109,00Inleiding door Alexander Titel: 2 februari om 19.00 uur en 3 februari om 13.00 uur (toegang gratis).

Operaconcert m.m.v. vijf solisten: 3 februari om 11.00 uur. Kaarten: € 6,50- € 45,00.

Persbericht: ‘Begonnen als de studio van het befaamde Bolshoi heeft de Stanislavski Opera zich jaren geleden ontwikkeld tot zelfstandig operahuis en een tweede plaats in Moskou veroverd. Met Tsjaikovski’s opera ‘Jevgeni Onegin’ in regie van Alexander Titel, artistiek leider van dit gezelschap, presenteert de Stanislavski Opera zich aan het begin van het Nederland-Rusland jaar in Carré.’

Carréextra: ‘Bezoekt u zowel de opera als het recital met solisten van de Stanislavski Opera, dan ontvangt u een korting van 20% op de totale ticketprijs, ongeacht datum of rang. Gaat u op zondag naar het recital en ’s middags naar de opera? Dan serveren wij u graag een lunch tussen de twee uitvoeringen door. Vraag ernaar bij uw reservering of kijk op de website voor informatie en prijzen’. ►Meer informatie en kaartverkoop: www.carre.nl.